Rørvik-svømmere opp og fram

Rørvik-svømmere opp og fram

Med gode resultater under årets trøndersvøm ser styremedlem i Rørvik svømmeklubb, Yngve Rosenvinge positivt på framtida. De har ambisjoner om å gjøre det beste.

– Dette var en veldig positiv helg. Alle våre utøvere som deltok perset i en eller flere øvelser og det tyder på at vi har gjort noe rett, sier en meget
fornøyd Rosenvinge .

Og det ser ut som om Rørvik svømmeklubb er på rett spor. For under helgas Trøndersvøm i Pirbadet i Trondhim perset alle seks utøvere i en eller flere øvelser. Utøverne som deltok fra Rørvik var : Marius Hartvigsen, Jørgen Hansen, Tuva Lauritzen, Ola Nygård, Nora Lysø og Selma Rosenvinge.
Alle disse imponerte.

Rosenvinge mener at ingenting kommer av seg selv, heller ikke gode resultater i svømming. Han sier det er masse trening som ligger bak reultatene.
– Jeg mener man må være engasert som foreldre og trenere, og ingenting kommer av seg selv. Vi hr 5 treninger i uka og de mest ivrige er jo på alle, sier Rosenvinge.
Med fullt fokus på å utdanne instruktører, ser han også at det kommer gode svømmere i de yngste rekkene.

– Vi satser på å utdanne flere som instruktører, dette fordi de unge trenger dyktige og ivrige veiledere og trenere. Framtida til klubben er lys og vi ser at det kommer flere gode unge svømmere.
Rosenvinge er glad for at klubben går godt, og vil skryte av alle som er med og står på.

– Alle i klubben fortjener skryt, de gjør sitt beste for klubben og seg selv, så det er veldig moro, avslutter styremedlemmet.

Artikkel fra NA, Onsdag 21 Januar